Editia 2023

În perioada 13-14 mai 2023, la patinoarul Allianz-Ţiriac Arena, din Otopeni, se va desfăşura cea de-a patra ediție a competiției “Cupa Primăverii” la categoria de vârstă U16. La mijlocul lui Mai, în plină explozie de vegetaţie şi culori, vă invităm să fiţi alături de noi la o competiţie de hochei pe gheaţă care vă va ţine cu sufletul la gură.

Competiţie organizată de Asociaţia CLUB SPORTIV “STEAUA RANGERS” în parteneriat cu Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, Fundaţia Ion Ţiriac, ASC Lupaşcu Sport Academy şi fundaţia Voci Strămoşi.


Program

În cele două zile de concurs, vor fi invitate 8 cluburi sportive din toată țara, din toate oraşele unde există patinoar şi echipe de hochei: A.C.S. Steaua Rangers; C.S.S Triumf Bucuresti; A.C.S. Olimpia Ploieşti; C.S.M. Corona Brasov; C.S.M. Dunarea Galaţi; A.C.S. Târgu Secuiesc; A.C.S Gheorgheni; A.C.S Sapienţia Cârţa.


Împreună cu echipele, staff-ul tehnic al acestora şi cu publicul general, estimăm o participare de aproximativ 900 de persoane pe parcursul celor 2 zile de competiție, asteptându-ne la emoţie şi mult entuziasm din partea tinerilor hocheişti care se vor lupta pentru un loc pe podium. 


Sponsori / parteneri

Acest eveniment celebrează un prim pas ȋn sportul de performanţă practicat la un nivel ȋnalt, prin participarea la competiţiiile oficiale organizate de Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, respectiv campionatele naţionale de juniori (U16).


GALERIE FOTO – CUPA PRIMĂVERII 2023

FESTIVITATEA DE PREMIERE

FINALA MARE

FINALA MICĂ

MECIURI